Hope Tech

Hope Technology jedan je od svjetskih lidera u inženjeringu komponenti za bicikle. Od 1989. vlasnici Ian Weatherill i Simon Sharp potiču industriju naprijed kroz projektiranje, testiranje i proizvodnju gotovo svih proizvoda unutar tvornice u Barnoldswicku, Ujedinjeno Kraljevstvo.

Hope Technology započela je s radom kasnih 1980-ih kao podizvođačka tvrtka za strojnu obradu alata i pribora za mnoge lokalne zrakoplovne tvrtke. Godine 1989. počeli su proizvoditi disk kočnice za novorazvijene brdske bicikle. U početku za osobnu upotrebu vlasnika Iana Weatherilla i Simona Sharpa, ali su brzo shvatili da se ove kočnice mogu prodavati kao vlastiti proizvod.

Budući da su disk kočnice bile tako nova ideja na biciklu, odlučili su započeti proizvodnju drugih uobičajenih proizvoda za bicikle, a prva od njih bila je prednja glavčina. Počeli su se prodavati preko trgovaca u Ujedinjenom Kraljevstvu, a interes je također pokazan u mnogim zemljama diljem svijeta.
Tijekom sljedećih godina asortimanu je dodano mnogo više proizvoda, a 2000. godine donesena je odluka da se prekinu svi podugovarački poslovi i koncentriraju isključivo na proizvode za bicikle.

Hope sada proizvodi gotovo svaki dio za bicikl, uključujući glavčine, kočnice, ležajeve vilica i pogona i svjetla. Svi se dijelovi s ponosom proizvode u Hopeovoj tvornici u Barnoldswicku, koja je pravi najsuvremeniji pogon. Proizvodnja svih proizvoda na licu mjesta daje Hope-u potpunu kontrolu nad kvalitetom i rasporedom isporuke.

 

Pošalji upit

Korištenjem kontakt obrasca pristajete na korištenje unešenih podataka u svrhu odgovora na vaš upit.

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web stranice. Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima! Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem!

Više pročitajte ovdje.

SLAŽEM SE NE SLAŽEM SE